Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek bahçesine görmek

Rüyada çiçek bahçesine görmek

Rüyada çiçek bahçesine görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, yeni kapılar açılacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine yorulur.

Rüyada çiçek bahçesine gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri bilmeleri gerekiyor.

Rüyada çiçek bahçesinde görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı çiçek bahçesi görmek büyük ferahlık yaşayacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işarettir.

Rüyada bahçeye çiçek dikmek dertlerin biteceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına yorulur.

Rüyada çiçek dolu bahçe görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına delalettir.

Rüyada bahçede çiçekler görmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, çevresinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin bahçesine çiçek ekmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, bahtının da çok parlak olacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalettir.

Rüyada çiçekli bahçe görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçede çiçek sulamak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments