Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek filizi görmek

Rüyada çiçek filizi görmek

Rüyada çiçek filizi görmek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada çiçek filizi gördüyseniz:

  • Her olumsuzluk bir pozitivitenin doğuşunu da sağlar.

Rüyada çiçek filizi görmek rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, başarı elde edeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalettir.

Rüyada gül filizi görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada çay filizi görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Rüyada buğday filizi görmek güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada asma filizi görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, evini ve ailesini unutacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada zeytin filizi görmek sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sorunlarını çözebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil buğday filizi görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına işaret etmektedir.

Rüyada soya filizi görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments