Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday filizi görmek

Rüyada buğday filizi görmek

Rüyada buğday filizi görmek onu isyan noktasına getireceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, kişinin sıkıntıların artacağına rivayet eder.

Rüyada buğday filizi gördüyseniz:

  • Şimdiden tedbir alın.

Rüyada yeşil buğday filizi görmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine alamet eder.

Rüyada buğday filizi görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ağaç filizi görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada soya filizi görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ceviz filizi görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına delalettir.

Rüyada nohut filizi görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada asma filizi görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına alamet eder.

Rüyada zeytin filizi görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments