Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çay filizi görmek

Rüyada çay filizi görmek

Rüyada çay filizi görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, bereketin artacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada çay filizi gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda bazı endişelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada çay filizi görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiçek filizi görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil buğday filizi görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, maddi zarara gireceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada zeytin filizi görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine tabir olunur.

Rüyada fasulye filizi görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nohut filizi görmek kötü günlerinin biteceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına yorulur.

Rüyada ağaç filizi görmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada soğan filizi görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments