Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerlikten firar etmek

Rüyada askerlikten firar etmek

Rüyada askerlikten firar etmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hastaysa şifa bulacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada askerlikten firar etmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir görüşme yaratıcı projelerin önünü açabilir.

Rüyada askerlikten firar etmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerden firar etmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına delalet eder.

Rüyada firar ettiğini görmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hapisten firar etmek zorluklarını aşmayı bileceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cezaevinden firar etmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, kazançlı işlere gireceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hapishaneden firar etmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bir bölük asker görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işarettir.

Rüyada kızın asker olduğunu görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, tecrübelerini aktaracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments