Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan için hazırlık yapmak

Rüyada nişan için hazırlık yapmak

Rüyada nişan için hazırlık yapmak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, takdir edileceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişan için hazırlık yapmak gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmaktan sakının.

Rüyada nişan hazırlığı yapmak iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine işaret eder.

Rüyada nişan için hazırlık yapmak tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, kolaylık sağlayacağına alamet eder.

Rüyada nişan hazırlığı görmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, nefsine uyacağına işarettir.

Rüyada nişan hazırlıkları görmek yeni insanlarla tanışacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişan hazırlığı yaptığını görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine yorulur.

Rüyada depreme hazırlık yapmak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına yorulmaktadır.

Rüyada misafir için hazırlık yapmak kötü karakterli bir kadına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments