Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmede su doldurmak

Rüyada çeşmede su doldurmak

Rüyada çeşmede su doldurmak tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, işinin başından ayrılmayacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada çeşmede su doldurmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size istediğiniz yanıtları vermemesi veya geri dönüşleri yapmaması nedeniyle sinirleniyor olabilirsiniz.

Rüyada çeşmeden kovaya su doldurmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada çeşmeden bardağa su doldurmak bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çeşmeden su doldurmak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, kötü kişilere yakın olacağına inanılır.

Rüyada çeşmeden su doldurduğunu görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada çeşmeden testiye su doldurmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına alamet eder.

Rüyada çeşmede su doldurmak olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine inanılır.

Rüyada çeşmeden bidona su doldurmak onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, sürekli tartışacağına rivayet eder.

Rüyada akan çeşmeden su doldurmak sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments