Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok çeşit yemek yemek

Rüyada çok çeşit yemek yemek

Rüyada çok çeşit yemek yemek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, nasibin bollaşacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına delalet eder.

Rüyada çok çeşit yemek yemek gördüyseniz:

  • Tam anlamıyla bilgi sahibi olmadan tartışmalı ortamlara girmek imajınıza zarar verebilir.

Rüyada tatlı çeşitleri yemek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeşit yemek görmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, onların bir adım önüne geçeceğine tabir olunur.

Rüyada her çeşit yemek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, nimetin ve kazancın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok çeşit yemek yemek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada bol çeşit yemek görmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine delalet eder.

Rüyada çeşit çeşit pasta yemek planların aksayacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada çeşit çeşit tatlı yemek mutsuz ve moralsiz olacağına, fakirleşeceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada her çeşit yemek görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments