Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennetlik olduğunu duymak

Rüyada cennetlik olduğunu duymak

Rüyada cennetlik olduğunu duymak maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine işarettir.

Rüyada cennetlik olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Romantik dakikalar iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada cennetlik olduğunu duymak cesaret ve özgüven sahibi olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine tabir olunur.

Rüyada cennet ismi duymak kudretli kişiler arasına gireceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada cennet kokusunu duymak ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine işaret eder.

Rüyada cennete gideceğini duymak her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada cennet kelimesi duymak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada cennet kokusu duymak farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cennet ismini duymak aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işaret eder.

Rüyada cennet duymak sağlık sorunlarından kurtulacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments