Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın toprak görmek

Rüyada altın toprak görmek

Rüyada altın toprak görmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın toprak gördüyseniz:

  • Gerçekler sizi özgürleştirecektir, bazı konularda duygularınızı daha net tahlil imkanı bulabilirsiniz.

Rüyada topraktan altın para bulmak maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine alamet eder.

Rüyada toprak içinde altın bulmak maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına delalettir.

Rüyada toprağın altında yumurta görmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin toprak altında kaldığını görmek günahların da affolacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada toprağın altında ev görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine yorulur.

Rüyada toprak altında olmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprak altında kaldığını görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine delalettir.

Rüyada topraktan altın toplamak kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments