Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağın altında ev görmek

Rüyada toprağın altında ev görmek

Rüyada toprağın altında ev görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, aynı karşılığı alamayacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada toprağın altında ev gördüyseniz:

  • Yeni iş tekliflerine açıksınız.

Rüyada toprağın altında ev görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprak altında ev görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada topraktan altın toplamak şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına delalet eder.

Rüyada toprak altına girmek günahların af olacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına tabir olunur.

Rüyada toprak altında yumurta görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, yetki sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprak altında kalan birini görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprak altında altın görmek bol hayır duası alınacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, işlerin kapanacağına işarettir.

Rüyada toprağın altından para bulmak herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments