Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak içinde altın bulmak

Rüyada toprak içinde altın bulmak

Rüyada toprak içinde altın bulmak kötü ve zor günler geçireceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada toprak içinde altın bulmak gördüyseniz:

  • Oldukça iyimser bir bakış açısına sahipsiniz.

Rüyada toprak içinde altın bulmak işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, önünü göremez olacağına inanılır.

Rüyada toprağın içinden altın bulmak rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine rivayet eder.

Rüyada toprak içinde bozuk para bulmak sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada toprak altından para bulmak iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprağı kazıp altın bulmak âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprak altında para bulmak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, iş hayatında rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprak kazıp altın bulmak ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada topraktan altın bilezik bulmak idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments