Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennet ışığı görmek

Rüyada cennet ışığı görmek

Rüyada cennet ışığı görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cennet ışığı gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklara güvenebilir veya hayata geçirecek zaman bulamadığınız projelerinizi canlandırabilirsiniz.

Rüyada cennet ışığı görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, işi ile gündeme geleceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet eder.

Rüyada cennette girmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine tabir olunur.

Rüyada cennet yazısı görmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, kişinin tek başına kalacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cennete girmek zaaflarına kapılacağına, sorunlar altında ezileceğine, fakirlikten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cennet taşı görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada cennet cehennem kapısını görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cennet narı görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına işarettir.

Rüyada cennet kelimesi duymak kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments