Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennet gitmek

Rüyada cennet gitmek

Rüyada cennet gitmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına işaret eder.

Rüyada cennet gitmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmamakta ısrarcı olmanız durumda kazananı olmayan tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada cennete gideceğini duymak bunun farkına varacağına, hak yolunu bulacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüp cennete gitmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cennet gitmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada uçarak cennete gitmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, kötü yola sapmayacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına tabir olunur.

Rüyada cennete gideceğini görmek ömür boyu devam edeceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada cennete gideceğini öğrenmek rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine delalet etmektedir.

Rüyada cennete gitmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cennet cehennem görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments