Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennete gitmek

Rüyada cennete gitmek

Rüyada cennete gitmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, kazancın daha da arttırılacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada cennete gitmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık fikirlerinizle size yardımı dokunabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada cennete gideceğini öğrenmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, yüksek bir makama geleceğine delalet eder.

Rüyada cennete gitmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cennet gitmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada cennete gideceğini duymak evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçarak cennete gitmek bir sebeple başka yollar aranacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına rivayet eder.

Rüyada ölüp cennete gitmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine inanılır.

Rüyada cennete gideceğini görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işaret eder.

Rüyada cennetle müjdelendiğini görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments