Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze yakmak

Rüyada cenaze yakmak

Rüyada cenaze yakmak evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, sorunlarının günden güne azalacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada cenaze yakmak gördüyseniz:

  • Eskiden yatırımını yaptığınız veya planladığınız birşeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada cenaze yakmak neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada cenazeyi yakmak yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına inanılır.

Rüyada kalabalik cenaze görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada kendi cenazesini izlemek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bebek cenazesi yıkamak birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, rütbe edineceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına rivayet eder.

Rüyada kendi cenaze törenini görmek aile hayatının hayır getireceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada evden cenaze çıkarmak başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta cenaze görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments