Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta cenaze görmek

Rüyada mezarlıkta cenaze görmek

Rüyada mezarlıkta cenaze görmek ahiret inancına göre yaşanacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, iş güç sahibi olacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta cenaze gördüyseniz:

  • Yakınlarınızda sosyal çevrenizden veya sosyal statü açısından önemli konumda olan birisi olabilir.

Rüyada mezara cenaze koymak ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada cenaze mezar görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yanlış anlaşılacağına, bol rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada cenazeyi mezardan çıkarmak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, hastalıktan şifa bulmaya, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada mezarlık ve cenaze görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cenazeyi mezara koymak hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta cenaze görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada mezarda cenaze görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenaze ve mezar görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments