Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalik cenaze görmek

Rüyada kalabalik cenaze görmek

Rüyada kalabalik cenaze görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kalabalik cenaze gördüyseniz:

  • Eski hobilerinizi ya da yapmaktan zevk aldığınız şeyleri hatırlayabilirsiniz.

Rüyada kalabalik cenaze görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına yorulur.

Rüyada kalabalik yemek yemek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kalabalıga yemek vermek elindekileri kaybedeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada kalabalik otobüs görmek afiyette olacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada kalabalik yemek masasi görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, imkanlarının artacağına inanılır.

Rüyada kalabalikta yürümek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına inanılır.

Rüyada kalabalik ortamda bulunmak iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenaze namazı kılanı görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, yanlışlara düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments