Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konvoy görmek

Rüyada konvoy görmek

Rüyada konvoy görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, insanlara iyilik yapmaya, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına inanılır.

Rüyada konvoy gördüyseniz:

  • Alışılmadık yer veya kişileri ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada kendi düğün konvoyunu görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğün konvoyu görmek sıkıntılarından arınacağına, müjdeli bir haber alacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına delalettir.

Rüyada asker konvoyu görmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada konvoy görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin konvoyu görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada düğün konvoyuna katılmak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada cenaze konvoyu görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada gelin alma konvoyu görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, kötülüklerden uzak olacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments