Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze duası görmek

Rüyada cenaze duası görmek

Rüyada cenaze duası görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada cenaze duası gördüyseniz:

  • İşinizi veya duygusal hayatınızı ilgilendiren ilişkilerinizde sıkıntılar yaşanabilir.

Rüyada cenaze duası görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, sağlığından ve ağız tadından olacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cenazeye dua okumak bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenazede dua okumak hem de iş hayatına yansıyacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada cenazeye dua etmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına yorulur.

Rüyada cenazede dua etmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine yorulur.

Rüyada cenaze dua etmek hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, duraklama yaşanacağına delalettir.

Rüyada kokmuş cenaze görmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, kötü noktalara geleceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada cenaze yakmak çok büyük miktarda para elde edeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments