Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerinde çekirge görmek

Rüyada üzerinde çekirge görmek

Rüyada üzerinde çekirge görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına delalet eder.

Rüyada üzerinde çekirge gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok işe yetişmeye çalışarak planlarınızın yararsız hal almasına izin vermemelisiniz.

Rüyada çekirge ısırması görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada bir tane çekirge görmek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine delalet eder.

Rüyada çekirge kovalamak bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada büyük yeşil çekirge görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada elinde çekirge görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çekirgeye basmak sosyal çevrenin değiştirileceğine, zor durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı çekirge görmek yaşam enerjisine kavuşacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde çekirge görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments