Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekirdek almak

Rüyada çekirdek almak

Rüyada çekirdek almak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada çekirdek almak gördüyseniz:

  • Çok fazla çalışmanız gerekebilir.

Rüyada hurma çekirdeği ekmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada çekirdeksiz hurma yemek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavun çekirdeği yemek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çekirdek çöpü görmek bir anda atılıma geçeceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada günebakan çekirdeği yemek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine işaret eder.

Rüyada oruçlu iken çekirdek yemek hediyeler ve elbiseler alınacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına yorulur.

Rüyada çitlenmiş çekirdek görmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol çekirdekli karpuz görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments