Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ceketi kaybetmek

Rüyada ceketi kaybetmek

Rüyada ceketi kaybetmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada ceketi kaybetmek gördüyseniz:

  • Evinizde bazı konularda daha rahat çalışmanızı veya rahat etmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada deri ceket kaybetmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, şen kahkahalar atacağına işaret eder.

Rüyada beyaz ceket kaybetmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ceketini kaybetmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada ceketi kaybetmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, can sıkıcı haberler almaya inanılır.

Rüyada ceket kaybetmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada siyah ceket kaybetmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada yeşil kadife ceket görmek kudret ve destek olacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine işarettir.

Rüyada yün ceket görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments