Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın taç görmek

Rüyada altın taç görmek

Rüyada altın taç görmek üzüntülerinin biteceğine, işlerinin günden güne azalacağına, zorluklarının son bulacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine delalet eder.

Rüyada altın taç gördüyseniz:

  • Eski ateşler canlanabilir veya akla gelebilir.

Rüyada altın taç taktığını görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada altından taç görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına işaret eder.

Rüyada altın taç giymek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın taç takmak sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada altın taç görmek para kazanmaya başlayacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada altından taç takmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret eder.

Rüyada başına yeşil taç takmak anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada kırmızı taç takmak her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments