Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tablo satın almak

Rüyada tablo satın almak

Rüyada tablo satın almak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya rivayet eder.

Rüyada tablo satın almak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olun.

Rüyada tablo satın almak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağlı boya tablo yapmak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına inanılır.

Rüyada altın tablo görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, düşmanlarını kaybetmeye, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine delalettir.

Rüyada duvarda tablo görmek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tablo çizmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine işaret eder.

Rüyada çarpım tablosu görmek gözünün yaşını sileceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı alamet eder.

Rüyada yağlı boya tablo görmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına yorulur.

Rüyada duvara tablo asmak boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments