Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at tablosu görmek

Rüyada at tablosu görmek

Rüyada at tablosu görmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yeni kişilerle tanışacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada at tablosu gördüyseniz:

  • Uzak bir yerden kötü haber ya da haberler almanız olasıdır.

Rüyada at tablosu görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada çarpım tablosu görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, isteklerin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada tablo hediye almak bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işarettir.

Rüyada altın tablo görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yağlı boya tablo yapmak yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işarettir.

Rüyada tablo satın almak dünya mallarının çoğalacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, kazancın gittikçe artacağına rivayet eder.

Rüyada tablo çizmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada hediye tablo almak canının kıymetini bileceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments