Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azrail as görmek

Rüyada azrail as görmek

Rüyada azrail as görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada azrail as gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız kontrolsüzdür.

Rüyada asyalı görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada kendini asmış insan görmek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına işarettir.

Rüyada azrail as görmek mutluluğunun büyüyeceğine, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, başarılarını ispat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hızır as görmek aşık olacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yunus as duasını okumak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kendini asmış adam görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini kendini asmış görmek malından ve parasından kaybedeceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada eyyüp as görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments