Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vel asr suresini okumak

Rüyada vel asr suresini okumak

Rüyada vel asr suresini okumak şeref ve haysiyetin artacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vel asr suresini okumak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sırlarınızı paylaşmanız sorun yaratabilir.

Rüyada vel asr suresini okumak rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, rahat şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada asr suresi dinlemek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada yunus as duasını okumak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, büyük üzüntüler olacağına yorulur.

Rüyada asr süresini okumak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada cebrail as sesini duymak haneye bolluk ve bereketin dolacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yunus as görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eyyüp as görmek karasızlık yaşayacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, şansının kendinden yana olacağına yorulur.

Rüyada azrail as görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments