Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çay kaşığı kırmak

Rüyada çay kaşığı kırmak

Rüyada çay kaşığı kırmak üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, büyük zararlardan kurtulacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine delalettir.

Rüyada çay kaşığı kırmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimseleri, aslında öyle olmasalar bile sizden güçlü görme eğilimindesiniz.

Rüyada çay kaşığı kırmak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, önündeki engelleri aşamayacağına delalettir.

Rüyada kaşık kırmak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada demir kaşık kırmak iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine, problemlerinin çözüleceğine inanılır.

Rüyada çok çay kaşığı görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada çay kaşık görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, maddi gücünün yerine geleceğine inanılır.

Rüyada çay kaşığı yıkamak işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çay kaşıkları görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına delalet eder.

Rüyada çay kaşığı toplamak eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments