Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çay kaşığı yıkamak

Rüyada çay kaşığı yıkamak

Rüyada çay kaşığı yıkamak beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, planlarının bozulacağına alamet eder.

Rüyada çay kaşığı yıkamak gördüyseniz:

  • Başkalarının yanlışları sizin için öğretici olabilir.

Rüyada çay kaşığı yıkamak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın çay kaşığı görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada çay kaşıkları görmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, maddi zararını karşılayacağına yorulur.

Rüyada çay kaşığı yutmak çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çay kaşığı kırmak sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çay kaşığı satın almak potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına inanılır.

Rüyada çay kaşığı görmek yaralarına da merhem olacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına yorulur.

Rüyada çay kaşığı çalmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments