Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşık kırmak

Rüyada kaşık kırmak

Rüyada kaşık kırmak eşe dosta yardım edileceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine inanılır.

Rüyada kaşık kırmak gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı belirlemeniz durumunda, işinizi kolaylaştırabilecek konuşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada çay kaşığı kırmak kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaşık kırmak çok iyi işler gerçekleştireceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada demir kaşık kırmak birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada kaşıkla pasta yemek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada kırık kaşık görmek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz kaşık görmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaşıklarla oynamak büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada çatal kaşık bulmak adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments