Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çay getirmek

Rüyada çay getirmek

Rüyada çay getirmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine delalettir.

Rüyada çay getirmek gördüyseniz:

  • Normal koşullarda yanınızda yer alması veya sizi desteklemesi gereken kişiler görev veya sorumluluklarını unutabilirler.

Rüyada çay getirmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına alamet eder.

Rüyada şahadet getirmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşekle odun getirmek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tesbih çekip salavat getirmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, yalan söylemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kuma getirmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada birinin su getirdiğini görmek maddi konularda kayıplar olacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada eve su getirmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, rahat şekilde geçineceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına delalettir.

Rüyada eve misafir getirmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, işlerinde atılıma geçeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments