Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıda kalmak

Rüyada çatıda kalmak

Rüyada çatıda kalmak çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatıda kalmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgiler duygusal anlamda sizi yorabilir.

Rüyada çatıda mahsur kalmak rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada silahlı çatışmada kalmak sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, kişinin iyi hale geleceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatıda asılı kalmak sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahlı çatışma arasında kalmak hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada çatışma altında kalmak hak yolundan ayrılacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Rüyada çatıda kalmak yeni bir karar alma sürecine girileceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına alamet eder.

Rüyada çatışmanın ortasında kalmak sahip olduklarının da çoğalacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına işarettir.

Rüyada silahlı çatışmanın ortasında kalmak arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments