Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın sarısı elbise giymek

Rüyada altın sarısı elbise giymek

Rüyada altın sarısı elbise giymek anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada altın sarısı elbise giymek gördüyseniz:

  • Yalnız kalabilirsiniz veya yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada altın sarısı elbise giymek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine alamet eder.

Rüyada açık sarı elbise giymek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı bir elbise giymek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı abiye elbise giymek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, güleceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada sarı yeşil elbise giymek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, imkânlarını kaybedeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının sarı renk elbise giydiğini görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine delalettir.

Rüyada sarı renk elbise giymek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına işarettir.

Rüyada sarı renkli elbise giymek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments