Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz akbaba görmek

Rüyada beyaz akbaba görmek

Rüyada beyaz akbaba görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, Allah’a dua edeceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz akbaba gördüyseniz:

  • Terbiyenizi elden bırakmadan olaydan sıyrılmaya bakmalısınız.

Rüyada beyaz akbaba görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, güzel bir hayatı olacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada akbaba yakalamak yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine tabir olunur.

Rüyada akbaba öldürmek hasta ise daha kötüye gideceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada akbaba görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine rivayet eder.

Rüyada akbaba kovmak müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada akbaba yemek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, başarısızlığa düşüleceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına delalettir.

Rüyada siyah akbaba görmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, daha güçlü hale geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına rivayet eder.

Rüyada akbaba saldırması görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments