Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akbabadan kaçmak

Rüyada akbabadan kaçmak

Rüyada akbabadan kaçmak sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, anne duasının açılacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine alamet eder.

Rüyada akbabadan kaçmak gördüyseniz:

  • Belli bir olayın, düzenlemenin ya da anlaşmanın gidişatı ya da içeriği hakkındaki fikirleriniz mevcut durumun gösterdiğinden çok farklı olabilir.

Rüyada akbabadan kaçmak elinde avucunda olanı yitireceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına alamet eder.

Rüyada akbaba öldürmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada akbaba tutmak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada akbaba yemek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada akbaba yakalamak yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü akbaba görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada akbaba saldırması görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalettir.

Rüyada çatıda akbaba görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments