Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatı arası görmek

Rüyada çatı arası görmek

Rüyada çatı arası görmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, bahtının açık olacağına delalettir.

Rüyada çatı arası gördüyseniz:

  • Hareketi hayatın en önemli parçası olarak kabul eden insanlar için duygusal ilişkide renk çok önemlidir.

Rüyada çatı arası görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahlı çatışma arasında kalmak işlerdeki verimin artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada köpeklerin arasında kalmak zor bir dönem geçirileceğine, güzel günler geçireceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine delalettir.

Rüyada yeşillikler arasında görmek karamsarlığa düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada çiçekler arasında koşmak işini kaybedeceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işaret eder.

Rüyada arasat meydanını görmek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Rüyada ekmek arası yeşil soğan yemek borçlarını bitireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada kapı arasından bakmak sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments