Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarpılmış araba görmek

Rüyada çarpılmış araba görmek

Rüyada çarpılmış araba görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, iş kaybı yaşanacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada çarpılmış araba gördüyseniz:

  • Daha enerjik olabilmek için birtakım aktivitelerde bulunmanız gerekmektedir.

Rüyada çarpılmış araba görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada araba çarpıp öldüğünü görmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine işarettir.

Rüyada çarpışan arabaya binmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına inanılır.

Rüyada arabaya çarpıp kaçmak çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, sevinç gözyaşları dökmeye işarettir.

Rüyada araba çarpıp ölmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, yoksul için zenginliğe işaret eder.

Rüyada araba çarpışması görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla birine çarpıp öldürmek hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemilerin çarpıştığını görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments