Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çanta kaybetmek ve aramak

Rüyada çanta kaybetmek ve aramak

Rüyada çanta kaybetmek ve aramak bolluğun ve bereketin geleceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine inanılır.

Rüyada çanta kaybetmek ve aramak gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir yolculuk yararınıza geçebilir veya olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada çanta kaybetmek ve aramak işlerin büyük kazanç getireceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çantada anahtar aramak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çantasını aramak sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada kaybolan çantayı aramak aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına yorulur.

Rüyada çantamı aramak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, birikiminin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaybetmek aramak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına delalettir.

Rüyada altın kaybedip aramak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, şükrederek yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu kaybedip aramak rakibine karşı galibiyet kazanacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments