Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantanın kaybolmasını görmek

Rüyada çantanın kaybolmasını görmek

Rüyada çantanın kaybolmasını görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çantanın kaybolmasını gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız bir süreç olabilir.

Rüyada çantanın kaybolmasını görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaybettiği çantayı bulmak kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çanta kaybolması görmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaybolan çanta görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza delalettir.

Rüyada kol çantasını kaybettiğini görmek iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine işaret eder.

Rüyada çanta kaybettiğini görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kaybolan çantayı bulmak rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çantasını kaybettiğini görmek kazancın gittikçe azalacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments