Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çanta kaybettiğini görmek

Rüyada çanta kaybettiğini görmek

Rüyada çanta kaybettiğini görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, mutluluğunun daim olacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada çanta kaybettiğini gördüyseniz:

  • Bazılarından kurtulma arzunuz artıyor.

Rüyada kaybolan çantayı aramak çok büyük miktarda paralar kazanacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine yorulur.

Rüyada kol çantasını kaybettiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kaybolan çantayı bulmak olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaybettiği çantayı bulmak çareye ve çözüme ulaşacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada çanta kaybettiğini görmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, büyük bir işe kavuşacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çantanın kaybolmasını görmek güzel günlerinin geride kalacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kaybolan çanta görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada çantayı kaybettiğini görmek fesada bulaşacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments