Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaybolan çanta görmek

Rüyada kaybolan çanta görmek

Rüyada kaybolan çanta görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına alamet eder.

Rüyada kaybolan çanta gördüyseniz:

  • Moralinizin bozulduğu noktada yaratıcı düşünmek size iyi gelecek.

Rüyada çantasını kaybettiğini görmek zor günlerin yaşanacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çanta kaybolması görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, üzüntülerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaybolan çantayı aramak yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, kara kara düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada çantayı kaybettiğini görmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada kaybolan çantayı bulmak sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, kafa dinleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çanta kaybettiğini görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kol çantasını kaybettiğini görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaybettiği çantayı bulmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments