Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çanta içinde altın görmek

Rüyada çanta içinde altın görmek

Rüyada çanta içinde altın görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada çanta içinde altın gördüyseniz:

  • Ya da iş hayatınızda bazı zorluk veya engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çanta içinde altın görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çantanın içinde altın görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına alamet eder.

Rüyada çantanın içinde yılan görmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına alamet eder.

Rüyada çanta içinde toka görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çantanın içinde su görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çanta içinde para görmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada siyah çanta içinde para görmek keder yaşayacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada çanta içinde kağıt para görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments