Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantada su görmek

Rüyada çantada su görmek

Rüyada çantada su görmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına yorulur.

Rüyada çantada su gördüyseniz:

  • Daha dikkatli olmalılar.

Rüyada çantanın içinde su görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına alamet eder.

Rüyada çantayı suya düşürmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına rivayet eder.

Rüyada çantada su görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada çantaya su doldurmak hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çantasında para bulmak üzeceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada çanta kaybetmek ve sonra bulmak ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırt çantası kaybetmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada mavi kol çantası almak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments