Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantada görmek

Rüyada çantada görmek

Rüyada çantada görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yeni bir haneye sahip olacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işaret eder.

Rüyada çantada gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları keşfedebilir veya yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada kol çantasının kaybolduğunu görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada deri kol çantası görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına inanılır.

Rüyada bayan çanta görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine delalettir.

Rüyada ünlü birinden çanta almak kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk çanta görmek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine inanılır.

Rüyada çantanın içindekileri çaldırmak çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada çantacı dükkanı görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına rivayet eder.

Rüyada çanta takmak dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments