Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantacı dükkanı görmek

Rüyada çantacı dükkanı görmek

Rüyada çantacı dükkanı görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına inanılır.

Rüyada çantacı dükkanı gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz varsa, sevdiğinizin hazırladığı ani sürprizler sizi şaşırtmasın.

Rüyada çantacı dükkanı görmek mallarının da hayırlı olacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çanta dükkanı görmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, az çalışarak çok gezeceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının dükkan açtığını görmek kazancının epey düşeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük dükkan görmek ekmek kapılarının kapanacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada kiralık dükkan görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine inanılır.

Rüyada harabe dükkan görmek sıkıntı yaşanacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına delalet eder.

Rüyada dükkanının soyulduğunu görmek bolluk içinde yaşanacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada lokum dükkanı görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments