Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan çanta görmek

Rüyada bayan çanta görmek

Rüyada bayan çanta görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, başarılı adımlar atılacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayan çanta gördüyseniz:

  • Askıda kalmış konu, iş veya ilişkileri çözmenin zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada bayan çanta görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada bayan çantası bulmak huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bayan çantaları görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah bayan çantası görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine rivayet eder.

Rüyada bayan çantası satın almak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, düşmanlıkların biteceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına yorulur.

Rüyada beyaz bayan çantası görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Rüyada bayan çantası hediye almak iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına delalet etmektedir.

Rüyada bayan kol çantası görmek kafasının rahatlayacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments