Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın renkli ayakkabı görmek

Rüyada altın renkli ayakkabı görmek

Rüyada altın renkli ayakkabı görmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, hayat boyu desteği olacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, verilen  sözlerin tutulacağına tabir olunur.

Rüyada altın renkli ayakkabı gördüyseniz:

  • Hayatınıza yeni bir aşk da girebilir.

Rüyada altın renkli ayakkabı giymek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine rivayet eder.

Rüyada altın renkli ayakkabı görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, donatacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe renkli ayakkabı görmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor renk ayakkabı giymek sevineceğine ve mutlu olacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada yeşil renkli ayakkabı görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor renkli ayakkabı görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına işarettir.

Rüyada renkli ayakkabı denemek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş renkli ayakkabı görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, keder yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments