Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çanta tutmak

Rüyada çanta tutmak

Rüyada çanta tutmak ödemelerini yapamaz hale geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına inanılır.

Rüyada çanta tutmak gördüyseniz:

  • İnsanların acılarına karşı hassassınız.

Rüyada çanta tutmak kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına delalettir.

Rüyada beyaz çanta takmak hayır işlerinden geri kalmayacağına, helal rızık yiyeceğine, sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çantayı kaybettiğini görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işarettir.

Rüyada çantamın kaybolduğunu görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada hediye olarak çanta almak rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, hedeflere ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada kahverengi çanta takmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada birine çanta hediye etmek büyük savaşların yaşanacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalettir.

Rüyada çantayı arabada unutmak hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments