Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çanta takmak

Rüyada beyaz çanta takmak

Rüyada beyaz çanta takmak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, her gün daha fazla dolacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada beyaz çanta takmak gördüyseniz:

  • Gerekçi olmayan varsayımlara göre değil, somut bilgilere dayalı seçimler yapmanızda veya kararlar almanızda fayda var.

Rüyada beyaz çanta takmak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, kasasının daha çok para dolacağına, kazancının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deri çanta takmak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine rivayet eder.

Rüyada sırtına çanta takmak yeni bir başlangıç yapmaya, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, sevineceğine delalettir.

Rüyada yeni çanta takmak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi çanta takmak ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, hem itibar edineceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çanta takmak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işarettir.

Rüyada kahverengi çanta takmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırt çanta takmak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, hayattan her istediğini alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments